Iş insanı Haberleri

iş insanı haberleri ve güncel iş insanı gelişmeleri, iş insanı ile ilgili tüm video, iş insanı fotoğrafları ve iş insanı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

ATM'den para çektiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden iş adamı Emrah Akyıldız'ın katil zanlısı, Samsun'da yakalandı.

Türkiye Gündemi

Sevilen iş insanı Sigortacı Yavuz Atak evinde geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti. Başarılı işadamının vefatı büyük üzüntüye sebep oldu.

Karabük

Mantar toplamak için ormana giden vatandaş, bıçaklanarak öldürülen Mesut Ulusoy'un cesedini buldu.

Zonguldak

Zonguldaklı iş insanı Nejdet Tıskaoğlu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret etti.

Genel

Almanya’da geçirdiği kazadan yaralı olarak kurtulan Muş’un Varto nüfusuna kayıtlı iş adamı Deniz Özvural, 50 kız öğrenciye burs verme kararı...

Türkiye Gündemi

İş insanı Nafi Güral, üniversite öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, iş kurmanın iş aramaktan daha kolay olduğunu ifade etti.

Türkiye Gündemi

İş insanı, Ticaret ve Sanayi Odası’nın Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yiğit'in ölümü sevenlerini üzdü.

Türkiye Gündemi

Tuna Ok ve eşine ait işyerinin önüne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce naylon poşet içerisinde 'Tuna Ok seni ve...

Türkiye Gündemi

Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği üyesi olan Doğan Rekkalı, dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan olayda, teknede meydana gelen arı sokması sonucu fenalaşan iş adamı Aydın Berkman, tüm müdahalelere rağmen hayatını...

Türkiye Gündemi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cedidiye Camii Meydan Projesinde yenilenmesi öngörülen ve projeleri Düzce Belediyesi tarafından yaptırılan cami minareleri...

Çaycuma

Zonguldaklı iş insanı Nejdet Tıskaoğlu oluşturdukları markanın iş ortakları ile toplantı yaparak istişarede bulunduklarını açıkladı.