Doğa Haberleri

doğa haberleri ve güncel doğa gelişmeleri, doğa ile ilgili tüm video, doğa fotoğrafları ve doğa haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’nin doğa harikası şelaleleri bayram tatilinde günü birlikte tatilcilerin ilgi odağı oldu. Milli parklar ve tabiat alanlarında yoğunluk oluştu.

Düzce

Düzce Doğa Koruma ve Milli Park Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tabiat parkı alanlarında temizlik yaptılar “Gidelim, gezelim, görelim, eğlenelim ama...

Düzce

Düzce’de gönüllü gençler Nalbantoğlu Cami’sinin bahçesinde geri dönüşüm ile çiçeklendirdi.

Karabük

Karabük’te emekli imam 8 yıldır gezdiği doğada yok olmak üzere olan meyve ağaçlarına aşılama yapıyor.

Zonguldak

Zonguldak’ta yaralı halde bulunan porsuk ekipler tarafından tedavi altına alındı. Porsuk tedavisinin ardından doğaya salınacak.

Bolu

Türkiye'nin vahşi doğasında yaşayan ilginç ve nadir hayvan türleri duyanları şaşırttı. Bazı hayvan türleri Batı Karadeniz’de de görülüyor.

Bolu

Bolu'da doğasever bir vatandaş orman yolunda kar manzarası çektiği esnada kurtları görüntüledi.

Zonguldak

Zonguldak’ta ekipler tarafından doğaya 125 sülün salındı.

Yaşam

Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından ormanlarda kurulan fotokapanlara yansıyan bir görüntü, doğaseverleri heyecanlandırdı.

Türkiye Gündemi

Yarın başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde aileler çocuklarıyla birlikte Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’na akın etti.

Türkiye Gündemi

Niğde Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Dağ Doğa Dondurma Festivali büyük beğeni aldı. Yerel esnafın kurduğu stantlar tam bir şenlik havası yaşatırken,...

Genel

Van Gölü’nde gün batımında ortaya çıkan eşsiz manzara hayran bırakıyor.