Değerlendirme Haberleri

değerlendirme haberleri ve güncel değerlendirme gelişmeleri, değerlendirme ile ilgili tüm video, değerlendirme fotoğrafları ve değerlendirme haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bartın

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) bir ay boyunca devam eden toplantılarda sürdürülebilir gelişim hedefleri gözden geçirilerek daha iyiye ulaşma doğrultusunda değerlendirmeler yapıldı.

Bolu

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü 2023 yılı program gerçekleşmeleri ile 2024 programlarının ele alındığı değerlendirme toplantısı Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğünde yapıldı.

Karabük

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, verilen petrol arama ruhsatının özellikle Batı Karadeniz bölgesinde yer alan Karabük, Bartın, Zonguldak ve...

Karabük

Orman Bölge Müdürlüğü 2023 yılı ve 2024 yılı program ve hedefleri değerlendiriliyor.

Bolu

Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Boluspor sahasında Eyüpspor’a 3-0 skorla mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik sorumluları değerlendirmelerde bulundu.

Kdz. Ereğli

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 19 Kasım felaketini değerlendiren bir video yayımladı.

Zonguldak

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Telekonferans yönetimi ile 2023 Yılı Genel değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

Türkiye Gündemi

“Bartın'ın Türkiye Deprem bölgeleri haritasında 1. derece deprem bölgesinde yer alıyor, sonradan sıralama değiştirildi”

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hesap uzmanıyım diye övünenler dimyata pirince giderken evlerindeki 40 milletvekilinden de olmuştur.

Siyaset

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşen cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini değerlendirdi.

Siyaset

AK Parti Milletvekili adayı Muammer Avcı, seçime 8 gün kala değerlendirmelerde bulundu.