Cinayet Haberleri

Cinayet haberleri ve güncel Cinayet gelişmeleri, Cinayet ile ilgili tüm video, Cinayet fotoğrafları ve Cinayet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

4 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Eşine kurşun yağdıran şahıs gözaltın alındı.

Türkiye Gündemi

Halk pazarında tezgahta duran bir adam silahlı saldırıya uğradı. Cinayet anı kameralara yansırken, ağır yaralı adam hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

kız meselesi sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada göğsünden tabancayla vurulan 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Asayiş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde aralarında husumet bulunduğu öğrenilen abisini boğazını keserek öldürdü

Türkiye Gündemi

10 gün önce cezaevinden izinli olarak çıkan şahıs, annesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra camide silahı kafasına dayayarak intihar etti.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen'in katili eski sevgilisi çıktı.

Yaşam

Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.

Asayiş

Bir kişi evinde öldürülmüş halde bulunurken, eşi ve çocuğu kayıplara karıştı. Polis, kadının bulunması için çalışma başlattı.

Türkiye Gündemi

Oğlunun düğünde eşini silahla başından vurarak öldürüp, kızını da yaralayan şahıs, saklandığı samanlıkta yakalandı. Yapılan üst aramasında iç çamaşırına gizlenmiş...

Türkiye Gündemi

Burdur’da yaşlı bir adamı bıçaklayarak öldürüp eşini de darp ederek yaralayan şahıs, yargılandığı davanın ilk duruşmasında emniyette verdiği ifadesini reddetti.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ta 32 yaşındaki iç mimar Bartu Can’ın kamp alanında silahla öldürülmüş halde bulunmasının ardından cinayeti jandarmaya giderek itiraf eden şüphelinin,...

Türkiye Gündemi

İftar öncesi tartışan yaşlı çiftin kavgası cinayetle bitti. 66 yaşındaki adam, karısını 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü.