Bayramlaşma Haberleri

bayramlaşma haberleri ve güncel bayramlaşma gelişmeleri, bayramlaşma ile ilgili tüm video, bayramlaşma fotoğrafları ve bayramlaşma haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

ZGC’de düzenlenen bayramlaşma programına Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen, ZGC Çaycuma...

Zonguldak

Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliği tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

Zonguldak

MHP Zonguldak İl Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

Spor

Zonguldak Kömürspor yönetimi, hem takımla bayramlaştı, hem oyunculara moral verdi

Zonguldak

Zonguldak AK Parti il Başkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile video konferans yöntemi ile görüşerek bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

Düzce

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Ramazan Bayramı sebebi ile sevgi evlerini ziyaret ederek, çocukların bayram sevincine ortak oldu.

Bolu

Bolu'da Ramazan Bayramı dolayısıyla geleneksel hale gelen programda protokol ve vatandaşlar bayramlaşarak gelecek için güzel temennilerde bulundu.

Karabük

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve milletvekilleri. partililer ve f bayramlaştı.

Kdz. Ereğli

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Ramazan Bayramı’nın ilk günü belediyede düzenlenen bayramlaşma programında, siyasiler, belediye...

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramının birinci günü bayramlaşma programı düzenlendi.

Zonguldak

Zonguldak Valiliği tarafından Ramazan Bayramının bayramlaşma programı Zonguldak Polis evinde gerçekleştirildi.

Zonguldak

AK Parti İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi