Ayakkabı Haberleri

ayakkabı haberleri ve güncel ayakkabı gelişmeleri, ayakkabı ile ilgili tüm video, ayakkabı fotoğrafları ve ayakkabı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak'ta alım gücü olmayan vatandaşlar ayakkabı tamircilerini tercih etti

Bartın

Amasra'da Ayakkabı Ağacı Gülümsetiyor. Ayakkabıların neden asıldığını merak eden turistler, ilginç hikayeyi öğrenince şaşırıyorlar.

Bartın

Bartın'ın Amasra ilçesinde ayakkabıların asılı olduğu ağacın sırrı duyanları gülümsetiyor.

Bolu

Günlük hayatın vazgeçilmezlerinden biri olan ayakkabılar Bolulu vatandaşlar tarafından Tüketici Hakem Heyeti’ne en çok şikayet edilen ürün oldu.

Zonguldak

Zonguldaklı iş insanı Nuri Yıldırım, İstanbul'da kendi markası New Onix adıyla açtığı ayakkabı mağazasının resmi açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye Gündemi

Aydın’ın Didim ilçesinde ev sahibinin kuruması için bahçe kapısına astığı ayakkabılar, saniyeler içinde çalındı. O anlar güvenlik kameraları tarafından anbean...

Zonguldak

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldaklı iş insanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ortağı olduğu yerli ve milli ayakkabı markası HOCİN'e...

Türkiye Gündemi

Bartın Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını engellemek amacıyla yaptığı operasyonda, iki kişiyi gözaltına...

Türkiye Gündemi

Bir siteye girerek çok sayıda ayakkabı çalan hırsızın pişkinliği kameraya yansıdı. Çantasını ayakkabı ile dolduran hırsız, çıkışta ise özçekim yaptı.

Türkiye Gündemi

Karabük'te ayakkabısına sakladığı 82 adet uyuşturucu hap ve 37.82 gram uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türkiye Gündemi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kütahya Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi 400 çocuğa ayakkabı dağıtıldığı bildirildi.

Ekonomi

Artan ayakkabı fiyatları tamircilerin işine yaradı, tamir talepleri patladı.