ZONDEF Haberleri

ZONDEF haberleri ve güncel ZONDEF gelişmeleri, ZONDEF ile ilgili tüm video, ZONDEF fotoğrafları ve ZONDEF haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bartın

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Esenler’de katıldığı “Bartın-Zonguldak Hemşehri Buluşması” programında, "İstanbul’u sadece İstanbul diyecek bir büyükşehir belediye başkanı yönetmeli" dedi.

Zonguldak

Gurbetteki Zonguldaklılar, ZONDEF Zonguldak Dernekleri Federasyonu Siyaset Komisyonu öncülüğünde siyasi çalışmalarına hız verdi.

Zonguldak

Radyo Evi Derneği (RADEV) tarafından düzenlenen törende "Yılın Pozitif Eğitimcisi" ödülü Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) Onursal Başkanı Gurbet Altay'a verildi.

Zonguldak

ZONDEF Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ziya Öncan ve Yönetim Kurulu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile araya geldi.

Zonguldak

(ZONDEF) Zonguldak Dernekleri Federasyonu öncülüğünde Siyaset Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Zonguldak

ZONDEF Başkanı Ziya Öncan, İstanbul'da gerçekleştirilen Zonguldak Tanıtım Günleri'nin tüm heyecanıyla devam ettiğini ifade etti.

Zonguldak

Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Zonguldak Tanıtım Günleri, bu yıl İstanbul Atatürk Havalimanı Fuar Alanı’nda...

Zonguldak

Zonguldak Dernekler Federasyonu'nun 9-12 Kasım'da düzenleyeceği Zonguldak Tanıtım Günleri'nin program akışı belli oldu.

Zonguldak

Cumhuriyetin 100. Yılında, Cumhuriyetin İlk Vilayeti Zonguldak..Yine, Yeni, Yeniden İstanbul’a geliyor.

Türkiye Gündemi

Zonguldak Dernekler Federasyonu Ramazan Ayı dolayısıyla kurulan Madenciler Mahallesi'nde 2 bin kişilik iftar yemeği verdi.