UMKE Haberleri

UMKE haberleri ve güncel UMKE gelişmeleri, UMKE ile ilgili tüm video, UMKE fotoğrafları ve UMKE haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Düzce’de Karabük, Bolu, Zonguldak ve Bartın illerinden gelen Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personellerine yönelik depremde arama kurtarma eğitimi verildi.

Düzce

Düzce’de deprem tatbikatında ağır yaralı öğrenci UMKE ekiplerince ve mahsur kalan öğrenci ise itfaiye ekiplerince gerçeğini aratmayan operasyonla kurtarıldı.

Düzce

Düzce'de Ulusal Medikal Kurtarma Ekibine (UMKE) gönüllü katılan kadınlar, muhtemel afetlere anında müdahale etmek için hazır kıta bekliyor.

Türkiye Gündemi

Düzce UMKE görevlileri Kırklareli’nde meydana gelen sel baskının ardından saha da çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Gündemi

Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) selin yaşandığı Kırklareli’nde arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor.

Kastamonu

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi tarafından gönüllülerle eğitim tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatta kaza sonrası çaya uçan araçlardaki yaralılara müdahale...

Türkiye Gündemi

Kastamonu'da etkili olan şiddetli yağış sebebiyle mahsur kalan 4’ü diyaliz hastası 6 kişi, UMKE ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık kurumlarına sevk...

Türkiye Gündemi

Düzce’den, Gaziantep Nurdağı’na giden UMKE ve 112 gönüllüleri deprem bölgesinde bayramda çocukların yüzlerini güldürdüler.