Tekirdağ haberleri Haberleri

Tekirdağ haberleri haberleri ve güncel Tekirdağ haberleri gelişmeleri, Tekirdağ haberleri ile ilgili tüm video, Tekirdağ haberleri fotoğrafları ve Tekirdağ haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Silahlı kavgada 6 aylık hamile kadın hayatını kaybederken bebeği ise doktorların müdahalesiyle kurtarıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda hamile...

Türkiye Gündemi

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde emniyet ekipleri tarafından iki mahalleye uyuşturucu operasyonu düzenlendi. 3 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Türkiye Gündemi

Süleymanpaşa Belediyesi, çocukların trafik kurallarını ve güvenliğini eğlenceli ve etkili bir şekilde öğrenmeleri amacıyla hazırladığı Trafik Park projesini hayata geçiriyor.

Türkiye Gündemi

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satışı ve kullanılması ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bulunan bir çorbacıda yemek yiyen iki grubun sözlü tartışması kavgaya dönüştü.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde öfkeli şahıs, kavga ettiği kişinin otomobilinin yumrukla camlarını kırıp, daha sonra aracın üzerine çıkıp zıpladı.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ Çorlu’da izinliyken kız arkadaşıyla sohbet eden uzman çavuş, aniden yanına yaklaşan kız arkadaşının yakınları tarafından tekme ve yumruklu saldırıya...

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, birinci kattan atladı. Yaralanan genç kız olay sonrasında polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, otomobilin beton bloğa çarpması sonucu gerçekleşen kaza sonucunda bir kadın hayatını kaybetti, bebeği ise ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, bir erkek birey, kız arkadaşıyla arasında çıkan anlaşmazlık sonucu korkunç bir olaya imza attı.

Genel

Marmaraereğlisi ilçesinde, sekiz daireli bir apartmanın 4. katındaki bir pencereye asılan ilginç yazı, mahalle sakinlerinin dikkatini çekiyor.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde, uçucu madde kullanımının şüphesiyle bir kişi hayatını kaybetti.