Tehlikeli yolculuk Haberleri

Tehlikeli yolculuk haberleri ve güncel Tehlikeli yolculuk gelişmeleri, Tehlikeli yolculuk ile ilgili tüm video, Tehlikeli yolculuk fotoğrafları ve Tehlikeli yolculuk haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Karabük’te seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü, yüzüstü yatarak trafikte tehlike oluşturduğu anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Türkiye Gündemi

Trafikte seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü, taşıdığı malzemeden dolayı kapanmayan bagaj kapağına ilginç bir çözüm buldu

Türkiye Gündemi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Adnan Menderes Bulvarı'nda ters yönde hızla ilerleyen bir otomobil sürücüsü, trafiği tehlikeye düşürdü.

Türkiye Gündemi

Bursa'da, Mudanya ilçesine doğru seyir halindeki bir otomobil sürücüsü, tehlikeli bir şekilde bir ayağını camdan dışarı çıkararak yolculuk yaptı.

Türkiye Gündemi

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde kasasının iki katı yüksekliğinde saman taşıyan kamyonun tehlikeli yolculuğu cep telefonu kameralarına yansıdı.

Türkiye Gündemi

Bursa’da artan hava sıcaklığı nedeniyle elektrikli bisiklet ile giden bir vatandaş, serinlemek için çareyi vantilatörde buldu.

Türkiye Gündemi

Batman'da bir minibüs sürücüsü, tehlikeli bir şekilde eşyaları üst üste koyarak adeta bir kule inşa etti.

Kastamonu

Kastamonu'da bir vatandaş, otomobilin camından ayaklarını sarkıtarak ölüm riski oluşturdu. Bu tehlikeli anlar diğer vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Türkiye Gündemi

Karabük’te trafiği tehlikeye düşüren otomobil ve motosiklet sürücüsü ile iş makinesi operatörü cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Türkiye Gündemi

İstanbul'da seyir halindeki sürücü, tırın düşen kapısını emniyet kemerine bağlayarak yolculuk yaptı.