TPAO Haberleri

TPAO haberleri ve güncel TPAO gelişmeleri, TPAO ile ilgili tüm video, TPAO fotoğrafları ve TPAO haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Zonguldak'ta Filyos Gaz Sahası'nda doğal gaz üzerine çalışmalarda bulunan TPAO, 58 güvenlik görevlisinin işine son verdi.

Zonguldak

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, bugün işten çıkarılan 58 güvenlik görevlisi için TPAO’da görüşmelerde bulunduklarını ve sonrasında işlerine geri alındıkları...

Zonguldak

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile bazı bakanlık ve kurumlarda atamalar gerçekleştirildi. Atama kararnamesi Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Zonguldak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) yaklaşık 6.5 yıldır Genel Müdürlük görevini yürüten Melih Han Bilgin emekliye ayrıldı.

Zonguldak

TPAO'nun Yeni Karargahı "Karadeniz'in Gözü" Mart ayında açılacak.

Türkiye Gündemi

Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarında tespit edilen petrolle ilgili konuşan Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, “Bütün umutlarımız deniz noktasında” dedi.

Zonguldak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), çeşitli illerdeki 18 saha için 5 yıl süreyle petrol arama ruhsatı aldı. Bu iller arasında...

Zonguldak

Türkiye Petrolleri A.Ş’nin (TPAO) 2022 yılı hesaplarını inceleyen Sayıştay, 51 milyar liraya yaklaşan yatırımlarının büyük bölümünün ‘yerli gaz’ diye tanıtılan...

Türkiye Gündemi

Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından çıkan petrol Çayelili vatandaşları sevindirdi.

Türkiye Gündemi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Siirt'te bir sondaj kuyusu açarak petrol arama çalışması başlatıyor.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde çürümeye terkedilen Kadıoğlu Mozaikleri ile ilgili sevindirici haber Ahmet Çolakoğlu’ndan geldi.