Sokak Hayvanları Haberleri

Sokak Hayvanları haberleri ve güncel Sokak Hayvanları gelişmeleri, Sokak Hayvanları ile ilgili tüm video, Sokak Hayvanları fotoğrafları ve Sokak Hayvanları haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde yaşayan 38 yaşındaki Funda Bıyıklı, gönüllü olarak 5 yıldır sokak hayvanlarını besliyor ve bakımlarını yapıyor. Sosyal medya...

Zonguldak

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde hayvan severler sokak hayvanlarının ısınması için soba yaktılar.

Zonguldak

Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada sokak hayvanlarının kış günlerinde araçların lastik kısımlarına girerek ısınmaya çalıştıklarını ifade edildi.

Bartın

Sokak hayvanları için 46 beslenme noktası yapıldı

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinin en büyük sorunu haline gelen sokak hayvanları ile ilgili belediye başkanlığından açıklama yapıldı.

Bartın

Bartın Belediyesince tek kabin açık kasa kamyonet sokak hayvanları hizmet aracı olarak tahsis edildi

Düzce

Düzce’de 6. yaş günü partiyle kutlanan köpeğin doğum gününde hediye gelen mamalar, sahibi tarafından sokak hayvanlarına dağıtıldı.

Devrek

Devrek’te sivil toplum kuruluşları tarafından sokak hayvanlarına yönelik çalıştay düzenlendi.

Genel

Sokak hayvanlarını daha modern tedavi imkanlarına kavuşturacak Seyrek Hayvan Hastanesini yakında hizmete almayı planlıyor.

Düzce

Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanlarının yoğun yaşadığı alanlarda mama dağıttı.

Zonguldak

Zonguldak’ta dün itibariyle Fevkani Köprü yıkımına başlandı. Yıkım çalışmalarının başlamasının ardından, vatandaşların yanı sıra hayvanların da bu yıkımdan etkilendikleri ortaya...

Bartın

Bartın belediyesi sokak hayvanları için su borusundan mama ve su kabı yaptı