Patpat Haberleri

Patpat haberleri ve güncel Patpat gelişmeleri, Patpat ile ilgili tüm video, Patpat fotoğrafları ve Patpat haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen patpat kazasında 1 kişi hayatını kaybetti

Türkiye Gündemi

Tarım aracı olarak tabir edilen patpat aracının devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Türkiye Gündemi

Düzce’de meydana gelen kazada patpat tabir edilen tarım aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Türkiye Gündemi

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde "patpat" adı verilen tarım aracının devrildiği kazada 1 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde ticari araç ile tarım aracı  çarpıştı kazada 3 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde 'patpat' diye tabir edilen tarım aracının devrilmesi neticesinde iki kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Ordu’nun Ulubey ilçesinde patpatın devrilmesi sonucu 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 17 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Isparta’nın Senirkent ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs ile pat pat çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi de yaralandı.

Türkiye Gündemi

Samsun'un Ayvacık ilçesinde meydana gelen kazada, 'patpat' adı verilen tarım aracının önüne çıkan köpeğe çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti,...

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde meydana gelen kazada patpat tabir edilen tarım aracı devrildi. Kazada biri çocuk 4 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Elazığ’ın Baskil ilçesinde patpat motorunun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Gökçebey

Zonguldak’ın gökçebey ilçesinde patpat kazası meydana geldi. Kazada üç kişi yaralandı.