Marmaris Haberleri

Marmaris haberleri ve güncel Marmaris gelişmeleri, Marmaris ile ilgili tüm video, Marmaris fotoğrafları ve Marmaris haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Son Dakika: AFAD: "Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde saat 07.56’da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi”

Türkiye Gündemi

Son Dakika: AFAD: “Muğla’nın Marmaris ilçesinde saat 07.27’de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi”

Türkiye Gündemi

Yakınları ile mantar toplamaya giden ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan 65 yaşındaki İsa Çiftçi her yerde aranıyor.

Türkiye Gündemi

Dün akşam saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile 30 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada yaralı olarak ambulans ile hastaneye kaldırılan şoför hayatını...

Türkiye Gündemi

Zabıta Komiseri olarak görev yapan ve motosiklet kazasında ağır şekilde yaralanan Durali Çetin bir yaşam mücadelesini kaybetti.

Zonguldak

Motosiklet kazasından ölen oğlunun acısına 20 gün dayanabildi

Türkiye Gündemi

Marmaris Belediyesi tarafından İçmeler’de yapılması planlanan Çok Amaçlı Salon-Pazaryeri ve Yeraltı Otoparkı Projesi ile ilgili halk oylamasının ilk günü tamamlandı.

Türkiye Gündemi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde belediye projeleri dahilinde İçmeler Mahallesi Cumhuriyet Meydanı Atatürk parkına yapımı planlanan çok amaçlı salon projesi için yapılan...

Türkiye Gündemi

Marmaris’in parklarında ve yeşil alanlarında gece gündüz hummalı çalışma gerçekleştiren ekipler, durmak bilmiyor.

Türkiye Gündemi

Arkadaşı ile buluşmak için kente gelen şahıs geçirdiği trafik kazasında 35 metre yükseklikteki uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Avukat ve aynı zamanda yaptığı resim çalışmaları ile sanatseverlerin beğenisini kazanan Kaysu Biber, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sürücüsünün ani fren yaptığı motosiklet takla attı. Kazada 2 kişi yaralanırken kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.