Maganda Kurşunu Haberleri

Maganda Kurşunu haberleri ve güncel Maganda Kurşunu gelişmeleri, Maganda Kurşunu ile ilgili tüm video, Maganda Kurşunu fotoğrafları ve Maganda Kurşunu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Asker eğlencesinde maganda kurşununun hedefi olan 51 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde magandaların açtığı ateş sonucu havadan düşen kör kurşun park halindeki otomobile isabet etti. Jandarma ekipleri olayla ilgili...

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde akrabasının düğününde havaya açılan ateş sırasında kalbinden vurulan Abdülaziz Erbirol, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Düzce’nin Gümüşova ilçesinde yorgun mermi ile kolundan yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı.

Türkiye Gündemi

Kilis'te düğünde havaya ateş açılması sonucu saçma isabet eden biri bebek 4 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bartın'da 5 gün önce yorgun mermi ile başından vurulan Mehmet Demirci'nin düğünde havaya ateş edilmesi sonucu yaralandığı tespit edildi.

Kastamonu

Kastamonu’da bir düğünde havaya ateş açan şahsın silahından çıkan kurşun prefabrik evin çatısından girerek bir kadını yaraladı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde 18 yaşındaki bir genç, balkonda otururken maganda kurşunun isabet etmesi neticesinde hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Amasya’da Kuzgeçe köyündeki bir düğünde magandanın silahından çıkan kurşunun isabet ettiği emekli uzman çavuş hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Adana'da sokaktan gelen silah sesleri üzerine evlerinden dışarı çıkan Hasan Önder vurularak hayatını kaybederken, eşi Beşire Önder ise ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Çorum'un Mecitözü ilçesinde düğünde başına maganda kurşunu isabet eden vatandaş hayatını kaybetti. Olay, Çorum'un Mecitözü ilçesi Alancık köyünde meydana geldi.

Türkiye Gündemi

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde davetli olarak gittiği sünnet düğününde kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen silahtan çıkan merminin isabet...