Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kastamonu

Kastamonu’da yolun karşısına geçmek isteyen anne ve oğluna hızla gelen motosiklet çarptı. Kazada sürücü ile anne ve oğlu yaralandı.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde elektrik direğine çarptıktan sonra fındık tarlasına uçan pikap bulunan 2 kişi yaralandı.

Dünya

Malezya donanmasına ait 2 askeri helikopterin havada çarpışması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kontrolden çıkıp önce bariyere ardından ağaçlara çarparak şarampole uçmaktan kurtulan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Türkiye Gündemi

U dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobilin çarptığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Yaşam

27 yaşındaki basketbol antrenörü trafik kazasında hayatını kaybetti. Genç antrenörün çocuklara basketbol eğitimi sırasında çekilen görüntüleri yürekleri burktu.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen kazada yol ayrımındaki bariyer otomobilin ön camından girip arka koltuğuna kadar ilerledi. Feci kazada bir...

Türkiye Gündemi

Harçlığını çıkarmak için çalıştığı lunaparkta kafasına adrenalin oyun aracı çarpan genç ağır yaralandı. 16 yaşındaki genç yoğun bakıma alındı.

Türkiye Gündemi

Bursa-Mudanya karayolunda kaldırımdaki direğe çarpan otomobil hurdaya döndü, araçtaki 2 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Türkiye Gündemi

17 gün önce aracıyla geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan kentin tanınan emlakçılardan Erhan Özeren, tedavi gördüğü hastanedeki yaşam savaşını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Tarım işçisi taşıyan bir minibüs, seyir halindeyken kontrolden çıkıp uçurumdan düştü. Kaza sonrası alev alan minibüsteki 4 kişi hayatını kaybederken...

Çaycuma

Çaycuma'da sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atan araçta 20 yaşındaki Muhammet Yazıcı hayatını kaybetti.