Gelecek Partisi Haberleri

Gelecek Partisi haberleri ve güncel Gelecek Partisi gelişmeleri, Gelecek Partisi ile ilgili tüm video, Gelecek Partisi fotoğrafları ve Gelecek Partisi haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Bartın'daki iftar programının ardından Çaycuma ilçesine gelerek ziyaretlerde bulundu.

Çaycuma

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün Bartın ziyaretleri sonrasında Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine gelecek.

Zonguldak

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Zonguldak Belediye Başkan Adayı tanıtıldı. 

Zonguldak

Zonguldak Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Tolga Gün, AK Parti’den belediye meclis üyesi adayı olan amcası Abdülkerim Gün’e destek için...

Zonguldak

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Zonguldak

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Şenol Cin, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. 

Siyaset

Meclis'te Saadet-Gelecek grubu düştü

Zonguldak

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Şenol Cin, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, “Coğrafya kader değildir.” dedi.

Siyaset

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığını Geçtiğimiz 2. Olağan kongresinde başkan seçilen Şenol Cin ve yönetimi mazbatasını aldı.

Siyaset

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığı, basın mensupları ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Sonrasında basın mensuplarına partinin ilçe başkanları tanıtıldı.

Kdz. Ereğli

19 Kasım'da meydana gelen fırtına ve sel afetinde yaşanan hasarla ilgili olarak Gelecek Partisi Ereğli’de incelemelerde bulundu

Zonguldak

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Şenol Cin yaptığı açıklamada, Batman, Zonguldak-Ereğli, Diyarbakır’da meydana gelen fırtına ve sel felaketinde hayatını kaybeden...