Gebze Haberleri

Gebze haberleri ve güncel Gebze gelişmeleri, Gebze ile ilgili tüm video, Gebze fotoğrafları ve Gebze haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

kız meselesi sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada göğsünden tabancayla vurulan 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 2 otomobilin çarpışması neticesinde araçlar hurdaya dönerken sürücüler kazayı burunları bile kanamadan atlattı.

Karabük

Mantar toplamak için ormana giden vatandaş, bıçaklanarak öldürülen Mesut Ulusoy'un cesedini buldu.

Türkiye Gündemi

Bir kişi, ailesiyle birlikte evinin bahçesinde otururken silahlı saldırıya uğrayarak, sağ omzundan yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bir plastik fabrikasında kimyasal tank patladı. Patlamanın ardından yangının çıktığı iş yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Türkiye Gündemi

Halk otobüsünün çarptığı işçi servisi devrildi. Kazada 9'u işçi 11 kişi yaralandı. Kaza anı anbean araç içi kamerasına yansıdı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde park halindeki otomobilden önce duman, ardından alevler yükselmeye başladı. Ekiplerin müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde akrabasının düğününde havaya açılan ateş sırasında kalbinden vurulan Abdülaziz Erbirol, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yabancı uyruklu iki grup arasında kafeteryada çıkan ve dışarıya taşan kavgada 3 kişi bıçaklandı. Yaralı halde otomobille...

Türkiye Gündemi

Üstlerinde silah bulunan 2 şahıs, polisi görünce kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacada polise ateş eden şahıslar kıskıvrak yakalandı.

Türkiye Gündemi

Gebze-Orhangazi-İzmir Karayolu, Gedelek viyadüğü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Bursa istikametine gitmekte olan enerji içeceği yüklü bir tır kontrolden çıkarak...

Türkiye Gündemi

Yüzyıl Hastanesi'nde çalışan A.Ö., hastanede görevli bir personelin sözlü ve fiziksel tacizine uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu.