Göynük Haberleri

Göynük haberleri ve güncel Göynük gelişmeleri, Göynük ile ilgili tüm video, Göynük fotoğrafları ve Göynük haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bolu

Fatih Sultan Mehmed'in hocası Akşemseddin Hazretleri'nin türbesine yoğun ilgi

Bolu

Bolu’nun "sakin şehir" ünvanlı ilçesi Göynük'te kış güzelliği yaşanıyor. Beyaz örtüyle kaplanan tarihi Göynük evleri havadan görüntülendi.

Bolu

Bolu’nun Göynük ilçesinde canlı tavuk taşıyan kamyon buzlanma sebebiyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada kamyon şoförü hafif yaralandı.

Bolu

Bolu’nun Göynük ilçesinde inşaat işçilerinin kaldığı müştemilat alev alev yandı.

Bolu

Bolu'nun Göynük ilçesinde husumetlisini uçurumdan atan, daha sonra da 8 yerinden bıçaklayan sanığın yargılanmasına başlandı.

Bolu

Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Örencik Köyü'nde kar kalınlığı 50 santimetreye kadar ulaştı. Köyünün ara yollarını açmak için muhtar, traktörüyle Özel...

Türkiye Gündemi

Bolu'nun Göynük ilçesinde 2 katlı evde çıkan yangın maddi hasara sebep oldu.

Kültür Sanat

Bolu'nun "sakin şehir" ünvanlı ilçesi Göynük, tarihi ve kültürel dokusuyla ziyaretçilerine farklı bir atmosfer sunuyor.

Türkiye Gündemi

Bolu'nun Göynük ilçesinde otomobil 30 metre uçurumdan yuvarlandı. Ters dönen otomobilde bulunan biri çocuk 4 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bolu’nun Göynük ilçesinde yılında etkili olan orman yangınlarının ardından yaralar sarılmaya başlandı.

Türkiye Gündemi

Bolu'nun Göynük ilçesinde meydana gelen olayda, kum taşıyan traktörün devrilmesi sonucu 2,5 yaşındaki Merve Nur Gürsel hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Bolu'nun Göynük ilçesinde 28 Temmuz 2015 tarihinde Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından hain bir pusuda şehit edilen...