Fahri Aktaş Haberleri

Fahri Aktaş haberleri ve güncel Fahri Aktaş gelişmeleri, Fahri Aktaş ile ilgili tüm video, Fahri Aktaş fotoğrafları ve Fahri Aktaş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Spor

Manisa'da görev yapmasına rağmen Zonguldak Kömürspor’a olan sevgisini hiç bir zaman kaybetmedi

Zonguldak

Zonguldak’ın önceki Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak Kömürspor’u Altınordu ile karşılaştığı İzmir deplasmanında yalnız bırakmadı.

Türkiye Gündemi

Daha önce Zonguldak İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan ve halkın sevgisini kazanan Fahri Aktaş’ın ağabeyi hayatını kaybetti. 

Türkiye Gündemi

Eski Giresun Emniyet Müdürü şimdinin Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İzmir deplasmanında Giresunspor’u yalnız bırakmadı.

Türkiye Gündemi

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, 2000 yılında terör örgütü Hizbullah’a yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen komiser Ali Osman Sarıçalı’nın ailesini...

Türkiye Gündemi

Zonguldak’ta 2 yıllık görevinin ardından Manisa’ya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Fahri Aktaş orada da madencilerle buluştu.

Türkiye Gündemi

Zonguldak’ın bir önceki Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, şuan görev yaptığı Manisa’da da ziyaretlerini sürdürüyor. Zonguldak’ta halk ile iç içe olan...

Türkiye Gündemi

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, şehit ailesini ziyaret etti, şehit babasının elini öperek uzun uzun sohbet etti.

Zonguldak

Zonguldak’ta 2021 yılında göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Manisa'ya atandı. Aktaş için uğurlama töreni düzenlendi.

Zonguldak

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş atandığı Manisa’ya gitmeden önce anlamlı bir mektupla vatandaşlara veda etti

Zonguldak

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Manisa’ya tayini çıkan Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Spor

İki yıl gibi kısa süre içinde statü ayırt etmeksizin sporun her kademesine el uzattı, büyük destek sağladı