Eğlence mekanı Haberleri

Eğlence mekanı haberleri ve güncel Eğlence mekanı gelişmeleri, Eğlence mekanı ile ilgili tüm video, Eğlence mekanı fotoğrafları ve Eğlence mekanı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Alkollü eğlence mekanından çıktıktan sonra aracının önünde ölü olarak bulunan 52 yaşındaki Erkan Arman’ın hayatını kaybetmesine ilişkin yeni detaylar ortaya...

Bolu

Bolu’da eğlence mekanı çıkışında 2 grup arasında çıkan kavga polis ekipleri tarafından güçlükle yatıştırıldı. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Gittiği eğlence merkezinde eski sevgilisini gören ve zorla araca bindirip döven tutuklu sanık hakkında savcılık soruşturması tamamlandı.

Türkiye Gündemi

Bir eğlence mekanına gelen silahlı iki kişi dehşet saçtı. Yaşanan saldırıda mermiler havada uçuşurken, işyeri sahibi Hüseyin Taş hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Bir kadın tartıştığı kişiyi kafasından silahla vurarak yaraladı.

Türkiye Gündemi

20 Eylül günü çıkan ve iki kişinin hayatını kaybettiği eğlence mekanındaki yangınla ilgili bir kadın, emniyete giderek teslim oldu.

Türkiye Gündemi

Eğlence mekanında sözlü tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Mercan A. arabadan aldığı silahla kişilere kurşun yağdırdı.

Türkiye Gündemi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 29 yaşındaki Hüseyin Mavideniz, gittiği eğlence mekanında güvenlik görevlileri tarafından dövülerek öldürüldü.

Asayiş

Dolandırıcılıktan elde ettikleri paraları eğlence mekanlarında hokus pokus yaptılar.