Bozuk Yol Haberleri

Bozuk Yol haberleri ve güncel Bozuk Yol gelişmeleri, Bozuk Yol ile ilgili tüm video, Bozuk Yol fotoğrafları ve Bozuk Yol haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Velioğlu’nda TOKİ’nin 200 konutluk inşaatı kaderine terk edilmişken, Çaycuma Belediyesi Karamusa’daki 380 konutluk TOKİ evlerinin hızla bozulan ulaşım ve dahili...

Zonguldak

CHP Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu aldı fotoğraf makinasını kent merkezine indi ve yağmurla oluşan su birikintilerini görüntüleyerek Belediyeyi suçladı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde, doğal gaz çalışmaları esnasında bozulan Çataklıoğlu yolu BSK sıcak asfalt ile kaplandı.

Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Durupınar köyündeki yollar, köy sakinlerinin tepkisine yol neden oldu.

Zonguldak

Zonguldak Bahçelievler Mahallesi Nadir Pulat Sokak’ta inşaat çalışmalarının ardından yolda oluşan yola, mahalleliler kiremitli çözüm buldular.

Zonguldak

Zonguldak’ta Gazipaşa Caddesinde bozuk ve kırılan yollarda tamirat yapılıyor

Zonguldak

Zonguldak kent merkezindeki Fevzipaşa caddesine son günlerde vatandaş girmek istemiyor, bundan da en çok burada işyeri bulunan esnaf şikayetçi.

Türkiye Gündemi

Bartın Amasra’da yolun bozuk olması nedeniyle meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden araç yoldan çıkarak devrildi.