Bahçelievler Haberleri

Bahçelievler haberleri ve güncel Bahçelievler gelişmeleri, Bahçelievler ile ilgili tüm video, Bahçelievler fotoğrafları ve Bahçelievler haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

10 gün önce cezaevinden izinli olarak çıkan şahıs, annesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra camide silahı kafasına dayayarak intihar etti.

Türkiye Gündemi

Yoğun bakımda hayati tehlikesi devam eden kızın babası: “Kızımın üzerine düşerek hayatını tehlikeye sokan kişiden şikayetçiyim”

Zonguldak

Zonguldak Bahçelievler Mahallesinde meydana gelen ev yangını ihbarı üzerine itfaiye ve 112 ekipleri harekete geçti.

Zonguldak

Zonguldak’ta Bahçelievler Mahallesinde bir ikamette çıkan yangın ihbarı ekipleri harekete geçirdi.

Zonguldak

Zonguldak merkeze bağlı Bahçelievler Mahallesi Lale Sokak’ta bir şahıs köpeğin saldırısına uğradı.

Türkiye Gündemi

Bir apartman dairesinde patlama yaşandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yaralılar olduğu öğrenildi.

Türkiye Gündemi

4 kişinin hayatını kaybettiği kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Bahçelievler Mahalle Muhtarı Bülent Tüzün’ün annesi Fikriye Tüzün, düzenlenen törenin ardından sonsuzluğa uğurlandı.

Türkiye Gündemi

İstanbul Bahçelievler'de ilginç bir soygun olayı yaşandı. Banka soygununa annesinin kıyafetlerini giyerek kadın kılığında giren şahıs, gasp ettiği paralarla yakalandı.

Türkiye Gündemi

Bahçelievler'de kaldırım taşıyla öldürdüğü kadının cesedini parçalara ayırıp derin dondurucuda saklayan sanığın yargılanmasına başlandı.

Asayiş

Bahçelievler Mahallesi'nde Zonguldak'ta, sürücüsünün kontrolünü kaybeden hafif ticari araç, park halindeki araçlara çarptı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Bahçelievler Mahallesi, Madenciler Sokak’ta bulunan metruk bina tehlike arz ediyor.