Başakşehir Haberleri

Başakşehir haberleri ve güncel Başakşehir gelişmeleri, Başakşehir ile ilgili tüm video, Başakşehir fotoğrafları ve Başakşehir haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kontrolden çıkan aracın karşı şeride geçerek otomobille çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bir iş adamı yaşadığı lüks sitenin otoparkında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olay sonrasında yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Türkiye Gündemi

Bir lise çıkışında iki kız grubu arasında kavga çıktı. Kızların birbirine saç başa saldırdığı anlar diğer arkadaşları tarafından görüntülendi.

Türkiye Gündemi

Dün gece saatlerinde arsa üzerinde park halinde bulunan bir cip kimliği belirsiz şahıslar tarafından saldırıya uğradı.

Türkiye Gündemi

Televizyonda yayınlanan bir evlilik programında geçtiğimiz yıllarda katılan ve günlerce konuşulan Emrah Toklu isimli kişi Başakşehir'de motosiklet kazası geçirdi.

Türkiye Gündemi

Yakıt istasyonuna giden bir vatandaşın dizel aracına benzin dolduruldu.

Türkiye Gündemi

Şantiyede bir grup işçi henüz bilinmeyen bir nedenle birbirine girdi.

Türkiye Gündemi

Güvercintepe'de yokuştan inen yolcu dolu İETT otobüsü, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi.

Türkiye Gündemi

Başakşehir’de kiralık otomobil ile seyir halinde olan 19 yaşındaki sürücü, bisikletle seyir halinde olan 17 yaşındaki Atakan Çağlar’a arkadan çarptı.

Yaşam

​​​​​​Başakşehir Kayaşehir’de geçtiğimiz sabah namaz vaktinde camiye giren bir sokak köpeği namaz kılan vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Türkiye Gündemi

Başakşehir’de bir sitede 20 kedi ölü bulundu. Yaşananlar karşısında şok olan site sakinleri, kedileri bir site sakininin öldürdüğünü iddia etti.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan ve büyük Galatasaray taraftarı olan Cenk Atalı, 100 kişilik ekiple Galatasaray Başakşehir maçına gitti.