Bıçaklı saldırı Haberleri

Bıçaklı saldırı haberleri ve güncel Bıçaklı saldırı gelişmeleri, Bıçaklı saldırı ile ilgili tüm video, Bıçaklı saldırı fotoğrafları ve Bıçaklı saldırı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kayak merkezinin 3 çalışanı, yüz üstü kaymak isteyen müşteriyi can güvenliğini tehlikeye sokacağı gerekçesiyle uyarınca defalarca bıçaklandı.

Türkiye Gündemi

Onlarca kez bıçaklanarak öldürülen Fatih Bayar ile arkadaşının yaralandığı kavga anı, bir vatandaş tarafından anbean görüntülendi.

Türkiye Gündemi

Gençler arasında kuş meselesi yüzünden yaşandığı iddia edilen bıçaklı kavgada kalbinden bıçaklanan 18 yaşındaki Mehmet Şerif Şahin hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Fatih Camii’nde huzursuzluk çıkararak slogan atan ve kendisini uyaran imam ile bir vatandaşı bıçaklayan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Bir lisede 9. sınıf öğrencisi kız çocuğu, başka bir kız öğrenci tarafından okul tuvaletinde bıçaklı saldırıya uğradı.

Türkiye Gündemi

Aile içi tartışmada eşi tarafından bıçaklandığı iddia edilen Gülbeyaz Savaş (25), hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan şüphelinin ifadesinde, kendini korumak için bıçak çektiğini söylediği öğrenildi.

Türkiye Gündemi

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde gazeteci Fuat Bulut, dün akşam saatlerinde bir iş adamı tarafından telefonla tehdit edildikten sonra gönderdiği şahıslar tarafından...

Türkiye Gündemi

Bolu’da ev almak isteyen bir kişi tartıştığı emlakçıyı bıçakladı.

Türkiye Gündemi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yunus Yılmaz, üniversite odasında eski bir kız öğrenci tarafından bıçaklı saldırıya...

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde halk otobüsünde küfürlü konuştuğu öne sürülen şahsı uyaran uzaman çavuş, döner bıçaklı saldırıya uğradı.

Asayiş

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık teknikeri bıçaklı saldırıya uğradı.