Alkollü şahıs Haberleri

Alkollü şahıs haberleri ve güncel Alkollü şahıs gelişmeleri, Alkollü şahıs ile ilgili tüm video, Alkollü şahıs fotoğrafları ve Alkollü şahıs haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Alkollü olduğu öğrenilen sürücünün kullandığı otomobilin köprüden aşağıda düşmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Bolu

Bolu’da Cumhuriyet Caddesi’nde alkollü olduğu iddia edilen 26 yaşındaki otomobil sürücüsü H.K. idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak 2 dükkana çarptı.

Bolu

Bolu’da, Kartalkaya yolunda kaza yaptığını ve kaybolduğunu söyleyerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar veren alkollü şahıs sabah saatlerinde şehir merkezinde...

Türkiye Gündemi

Bostancı Marmaray durağında alkollü şahıs, gece kulübünde kavga ettikten sonra Marmaray'da turnikelerin bulunduğu üst geçitten atlayarak intihar etti.

Zonguldak

Zonguldak kent merkezinde kendini öldürmek istediğini söyleyen şahıs polis ekiplerine haber verdi. 

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde alkollü şahıs, gece saatlerinde dini nikahlı olduğu iddia ettiği eşinin sokağının yakınında kendisini yaktı.

Asayiş

Zonguldak’ta Kadırga Caddesinde alkollü olduğu öğrenilen bir şahıs, evlerin camlarını kırdı, arabalara zarar verdi.

Türkiye Gündemi

Bursa'da trafik canavarlarına polis engeli. Santral Garaj Mahallesi'nde kurulan kontrol noktasında, alkollü bir sürücü polis ekipleriyle karşılaştı.

Türkiye Gündemi

Bir kadını darp edip alıkoymaktan gözaltına alınan alkollü ve ehliyetsiz sürücü, “Benim biladerim de polis. Ben bir şey yapmadım. Benim...

Türkiye Gündemi

Alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs, girdiği kafede kadına zorluk çıkarınca çalışanlar tarafından yaka paça dışarıya atıldı.