İnebolu Haberleri

İnebolu haberleri ve güncel İnebolu gelişmeleri, İnebolu ile ilgili tüm video, İnebolu fotoğrafları ve İnebolu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kastamonu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kontrolden çıkan Tofaş marka otomobilin yaklaşık 3 metre yükseklikten çaya uçması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi...

Kastamonu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde üç otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında sürücüler yara almadan kurtuldu.

Kastamonu

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde karşı istikametten gelen otomobil ile kafa kafaya çarpışan araç hurdaya döndü.

Kastamonu

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde fırtınada karaya oturan geminin çekilmesi için çalışma başlatıldı.

Kastamonu

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde karaya oturan geminin çevresi, yağ ve yakıt sızıntısını önlemek amacı ile barikatla kapatıldı.

Kastamonu

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde fırtına sebebiyle karaya oturan gemideki 11 mürettebatın kurtarılma anlarına ait görüntüler ortaya çıktı.

Kastamonu

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde fırtına sebebiyle karaya oturan gemideki 11 mürettebat kurtarıldı.

Kastamonu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde gece saatlerinde çıkan iki farklı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yanan evlerden birinde dumandan etkilenen yaşlı çift...

Kastamonu

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde alevlere teslim olan ahşap ev kullanılmaz hale gelirken, yangın itfaiye ekiplerinin uzun çabaları ile söndürüldü.

Kastamonu

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde balıkçı teknelerinin yanaştığı limanda deniz yüzeyi sarı tabakayla kaplanırken, çevreyi de kötü koku sardı.

Kastamonu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde katıldıkları düğün merasiminde yedikleri yemekten zehirlenen 12 kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kastamonu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde bir yakınlarının düğün merasimine katılan 7 kişi, yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.