Çaydeğirmeni Haberleri

Çaydeğirmeni haberleri ve güncel Çaydeğirmeni gelişmeleri, Çaydeğirmeni ile ilgili tüm video, Çaydeğirmeni fotoğrafları ve Çaydeğirmeni haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi.

Zonguldak

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni’nde Orman Ürünleri ve Kereste Fabrikasının temeli atıldı.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesi'nde bulunan tekstil atölyesine ait depoda çıkan yangın yaklaşık 14 saatlik müdahalenin ardından söndürüldü.

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nde çalışan Sinan Gebeş, seyir halindeki otomobilinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Zonguldak

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, kuran kursu öğrencilerini Konya’ya geziye gönderdi.

Zonguldak

Zonguldak'ta hatalı dönüş yapan Tofaş marka otomobil, ana yolda seyreden Tofaş araçla çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta kauçuk fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, 2 işçi dumandan etkilendi.

Zonguldak

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ne bağlı Çaydeğirmeni Beldesi'nde bulunan Cilas Kauçuk Fabrikası'nda yangın çıktı.

Zonguldak

Çaydeğirmeni Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Zonguldak

Çaydeğirmeni’nde TOKİ 5. Etap çalışmalarını devam ederken, diğer yandan da 1. Etabı biten yeşil yürüyüş yolu ve bisiklet yolu projesinin...

Devrek

İYİ Parti Çaydeğirmeni kurucuları, Başkan Gebeş’e destek veriyorlar.

Zonguldak

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmş Gebeş, TOKİ konutları ile karşı köylere ulaşımı sağlayacak bir köprünün yapılacağını duyurdu.