Çatalzeytin Haberleri

Çatalzeytin haberleri ve güncel Çatalzeytin gelişmeleri, Çatalzeytin ile ilgili tüm video, Çatalzeytin fotoğrafları ve Çatalzeytin haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde meslek yüksekokulu olarak kullanılan binanın farklı bir binaya taşınması sonrasında mahalleye verilen sularda kesinti yaşanmaya başlandı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde oğlu ile birlikte denize girdikten sonra boğulma tehlikesi geçiren vatandaş, 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Kastamonu

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde, oynadıkları tüfeğin kazara ateş alması neticesinde hayatını kaybeden gencin ölümüyle ilgili gözaltına alınan kuzeni serbest bırakıldı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde 18 yaşındaki gencin tüfekle oynadıkları sırada kazara ateş alması sonucu hayatını kaybetmesi sebebiyle kuzeni, jandarma ekiplerince gözaltına...

Kastamonu

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde 18 yaşındaki bir genç, balkonda otururken maganda kurşunun isabet etmesi neticesinde hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde bazı köylerde kuvvetli sağanak yağışın ardından menfez, yol ve köprülerin zarar görmesi ve heyelan sebebiyle bazı köylere...

Kastamonu

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde ‘Dünya Tütünsüz Yaşam Günü’nde sigara ve tütün ürünlerinin çevreye verdiği zararlara dikkat çekmek için izmarit toplandı.