İzmir Haberleri

İzmir haberleri ve güncel İzmir gelişmeleri, İzmir ile ilgili tüm video, İzmir fotoğrafları ve İzmir haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

İzmir-İstanbul Otobanının Manisa'nın Turgutlu ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Marketinden ürün çaldığı iddiasıyla bir çifti evine kadar takip eden market sahibi, tartıştığı adamı ve kadını tabancayla vurdu. Y

Türkiye Gündemi

Geçici görevle başka bir mahalleye teravih namazı kıldırmaya giden cami imamı, dönüşte geçirdiği trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen karı kocaya çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, karısı ağır...

Türkiye Gündemi

İftar öncesi tartışan yaşlı çiftin kavgası cinayetle bitti. 66 yaşındaki adam, karısını 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Türkiye Gündemi

Boşanma aşamasında olduğu karısını pompalı tüfekle vuran, çıkan saçmalarla kızının da yaralanmasına sebep olan şahıs, ardından aynı tüfekle yaşamına son...

Zonguldak

Zonguldak’ın önceki Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak Kömürspor’u Altınordu ile karşılaştığı İzmir deplasmanında yalnız bırakmadı.

Spor

İzmir’den şampiyon unvanla dönen Zonguldakspor, şehirde meşalelerle karşılandı

Türkiye Gündemi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, 31 yaşındaki şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan anne ağır yaralandı, kızı ise hayatını kaybetti.

Spor

Son idman keyif dolu geçti... Morallerin üst seviyede olması, galibiyet umutlarını artırdı

Spor

İzmir deplasmanında oynanacak maçta rakip 12'nci sıradaki Urla Belediyesi

Türkiye Gündemi

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsünün ölümüne neden olduğu suçlamasıyla gözaltına alınan İzmirli iş kadını Rahşan Ertuğrul tutuklandı.