İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan Haberleri

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan haberleri ve güncel İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan gelişmeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ile ilgili tüm video, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan fotoğrafları ve İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Eğitim

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, "Velilerimizi ve öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Ailelerimizin, çocuklarımızın huzuru, bizim de huzurumuz" dedi.

Eğitim

Zonguldak’tan deprem bölgesindeki illere gönüllü olarak giden öğretmenlerden oluşan psikososyal destek ekipleri, depremin yaralarını sarmak için çalışmaya devam ediyor.

Eğitim

Farklı branşlardaki 14 gönüllü öğretmen, Malatya’da depremden etkilenen LGS'ye girecek 8. sınıf öğrencileri ve YKS'ye girecek 12. sınıf öğrencileri için...

Eğitim

Zonguldak'tan 50 gönüllü öğretmen depremden etkilenen öğrencilerin LGS ve LKS sınavlarına hazırlık süreçlerine katkı sağlamak amacıyla Zonguldak'tan yol çıktı.

Eğitim

Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için meslek liselerinin ortaya koyduğu dayanışma, farklı alanlarda yapılan üretimlerle devam ediyor.

Eğitim

Zonguldak’tan deprem bölgesindeki illere gönüllü olarak giden öğretmenler psikososyal destek veriyor.