Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Metin Demir Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin’e teşekkür etti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Zonguldak’a gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ziyaretleri kapsamında, İlimizin Tarım Hayvancılık ve Orman sektöründe ki mevcut potansiyeli ve iyileştirilmesine yönelik Zonguldak Öğretmenevi’nde, İlimiz Valisi Mustafa Tutulmaz ve paydaşların katılımları ile  “Tarım Sektörü Paydaş Toplantısı" yapıldı.   

TSO  Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’in katıldığı paydaş toplantısında konuşma yapan Bakan Yardımcısı Fatih Metin  " Tarım, Orman ve Hayvancılık ile ilgili olarak vatandaşlarımızın, üreticilerimizin, çiftçilerimizin beklentisine uygun çalışmalar yapmaktayız. Yakın tarihte çalışmalarımız ete kemiğe bürünecektir “ dedi.

Açılış konuşmalarının ardından toplantıya katılım sağlayan paydaşlara tek tek söz verilerek görüş ve önerileri alındı.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Öncelikle Sayın Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim,  kendilerini İlimizde ağırlamaktan son derece memnun olduk. Bilindiği üzere Zonguldak’ta sektörel çeşitliliğin sağlanması ve istihdamın arttırılmasına yönelik yaptığımız çalışmalar arasında Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ( TDISERA OSB ) projemiz mevcut. Bu çalışmamızda iyi yol aldığımızı düşünüyorum. Nasip olur ise 29 Haziran Salı günü Tarım Orman Bakanlığımız da projemizin ihalesi olacak. Bu süreçte Bakan Yardımcımızda desteklerini gördük. İlimizin ve Bölgemizin kalkınması için sektör ayırt etmeksizin üretmenin ve ihraç etmenin öneminin farkındayız. Yeniden Büyük Zonguldak şiarı ile yaptığımız çalışmaların sonuçlarının güzel olacağını düşünmekteyim" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi