Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile PTT Zonguldak Başmüdürlüğü arasında kargo hizmetlerinin indirimli gönderilmesi hususunda protokol imzalandı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile PTT Zonguldak Başmüdürlüğü arasındaki kargo hizmetlerinin indirimli gönderilmesi için hazırlanan protokol ZTSO Başkanı Metin Demir ve Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli tarafından imzalandı.

İmzalanan protokol hakkında bilgi veren Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, PTT’nin hizmetlerini sunarken ZTSO’nın yanında olacağını belirtti. Meşeli, konuşmasına şöyle devam etti:

MEŞELİ: “ZTSO KARGOLARINI İNDİRİMLİ TAŞIYACAĞIZ”

PTT’miz PTT kargo ve PTT Bank işlemlerinde Türkiye’mizin önde gelen kurumudur. PTT Bank olarak ta Zonguldak’ta kendi ölçeğimizde Türkiye’de potansiyel ve hizmet bakımından ilk 5. sırayı alıyoruz. 2008 yılından bu tarafa PTT’miz kargo hizmetlerine çok önem veriyor. Özellikle son 3 yıl içerisinde kargo adetlerimiz ve hizmetlerimizde çalışmalarımız ve projelerimiz var. Bu anlamda kurumlarla görüşerek kargoların PTT vasıtasıyla taşınması yönünde hizmetlerimiz var. Zonguldak ölçeğinde de bizim pazarlama faaliyetleri çalışmaları içerisinde kargoya yönelik faaliyetlerimiz mevcut. Değişik kurum, kuruluş ve odalarla yaptığımız görüşmeler bağlamında bugün Zonguldak Ticaret Odasının (ZTSO) 100. Yılı olması sebebiyle yanlarında olarak kargo sözleşmesi yaparak kargolarını PTT olarak taşımak istedik. Sayın ZTSO Başkanım Metin Demir, yönetimi ve arkadaşlarımız bu konuda çalışmalar yaptılar. Bu doğrultuda Zonguldak ticaretinin miyank taşı olan, ticari faaliyetlerini yürüten ZTSO’nın değerli üyelerinin kargolarını indirim yaparak taşıyacağız. Ayrıca ZTSO’nın 100’üncü yılına özel kişisel pul yaptıracağız. PTT hizmetlerini sunarken ZTSO’nın yanında olacak.”

DEMİR: “PTT, ODAMIZA KARGO ANLAMINDA CİDDİ İNDİRİM SAĞLADI”

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ise imzalanan protokol hakkında şunları söyledi:

“Çok değerli müdürümüze ve PTT teşkilatının kıymetli çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Odamızın 100. yılı bizim içinde çok özel bir yıl. 100. Yılda görev yapmak bizlere nasip oldu. Özel yılımızla ilgili müdürümüzle görüşmüştük ve özel pul bastırma konusunda bizlere bir jest yaptılar. Önümüzdeki günlerde inşallah Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının 100. yılına özel pul çalışmamızı hayata geçireceğiz. Bununla birlikte odamızın yoğun kargo trafiği var onunla ilgili PTT teşkilatımız yanımızda olmak adına ciddi indirimler sağladılar. Kurumumuza avantajlı sözleşme imkanı sundular. Bunun devamında teşkilatımızdan ve değerli müdürümüzden benzer indirimlerin üyelerimize yapılması yönünde destek sözümüzü aldık. İnşallah kurumumuz ve kıymetli üyelerimiz için güzel bir çalışma olacak.”

Konuşmaların ve imzalanan protokolün ardından Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, ZTSO Başkanı Metin Demir’e kahve fincanı takımı ve içinde PTT’nin amblemi olan duvar saati takdim etti.(Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi