Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı (ZOTEV) 20 Nisan 2022 gerçekleştirdiği kongre sonrası yeni seçilen Başkan Fikret Zaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Mütevelli Heyeti Başkanı Erol Şeref’inde bulunduğu heyet Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı (ZOTEV) Başkanı Fikret Zaman, “Heyet olarak Kongre sonrası ilk ziyaretimizi Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz’a yaptık. Ziyarette Vakfın çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bugüne kadar okulumuza yapılan destekten dolayı teşekkür ettik. Bundan sonrada karşılıklı ilişkilerle gerek okulumuzun gerekse Vakıf olarak çalışmalarımızı daha da ileri taşıyacak önerileri ve düşünceleri paylaştık.

Sayın Valimiz geçtiğimiz dönemde okulumuzu ziyaret etmiş ve orada ifade ettiği, Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mezunlarının bu dönem aranan nitelikte insan durumunda olduğuna dikkat çekti. Üretim Kültürünün daha da öne çıktığı günümüzde geçmişte ‘ara eleman’ kavramının bugün ‘aranan eleman’ kavramına dönüştüğünü ifade etti.

Karşılıklı samimi ortamda geçen ziyaretin oldukça faydalı olduğunu ifade etti ve Sayın Valimize bir kez daha teşekkür ediyorum” diye ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi