Zonguldak Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı Temmuz 2020 dönemi meclis toplantısında birlik başkanı seçildi.

Zonguldak Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı seçimi İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tek aday ile yapılan seçimde Başkanlığına Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz seçildi.

Toplantıya; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Vali yardımcısı ve Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Zonguldak Turizm Altyapı Hizmet Birliğine üye belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan başkanlığında gerçekleştirilen toplantı açılış ve yoklama ile başladı ardından saygı duruşunda bulunulup istiklal Marşımız okundu.

Zonguldak Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı için Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun ve İl Genel Meclisi üyesi İsmail Terzi tarafından verilen önergede Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz önerildi. Tek adayın olduğu seçim kapalı zarf usulüne göre yapıldı. Oy birliği ile başkanlığa Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz seçildi.

Toplantı; encümen üyeleri seçimi, 2019 yılı kesin hesap ve 2019 yılı faaliyet raporları görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler ile sona erdi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi