Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Belediyesi ve belediye başkanı olarak hiçbir zaman mazeret üretmeden çalışmalarına devam ettiğini belirterek vatandaşların hizmet beklediğini söyledi.

Her zaman Zonguldak’ta çatlak ses çok çıkar diyen Alan, “TOKİ yapıyor, DSİ yapıyor gibi dedikodular bana da geliyor. Bunlar benim hoşuma gidiyor, sıkıntıya sokmuyor. O vatandaşlarımıza şunu hatırlatmak isterim; Zonguldak Belediyemizin bütçesiyle bizim dere ıslahı, sahil projesi, lavuar alanı projesi gibi projeleri yapma şansımız olmadığını onlarda adları gibi biliyorlar” dedi.

Vatandaşlarımız hizmet bekliyor diyen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, gazetecilere yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

YILBAŞI İTİBARİYLE HALK OTOBÜSÜ SEFERLERİMİZ BAŞLAYACAK

“Zonguldak Belediyesi Halk Otobüsü sözleşmesini ihaleyi alan firma ile imzalamıştık. Firma 30 günlük yasal sürenin sonunda ek süre istediler bizde 15 günlük ek süre verdik. Verdiğimiz süre 29 Aralık 2020 itibariyle doluyor. Firmanın evrak ve araç anlamında Salı günü mesai bitimine kadar istediğimiz evrakları teslim etmesi gerekiyor ki iş sağlıklı bir şekilde başlayabilsin. Eğer eksik olursa sözleşmeyi fes etmek durumunda kalacağız ama inşallah böyle bir sıkıntı yaşanmaz. İnşallah evraklar eksiksiz gelir ve yılbaşı itibariyle halk otobüsleri seferlerimiz başlamış olur. Bizim derdimiz Zonguldak’ta ki vatandaşlarımızın bu konuda daha fazla mağdur olmamasıdır.

HİÇBİR ZAMAN MAZERET ÜRETMEDİK

2020 yılının Mart ayı itibariyle Türkiye’de ilk vakanın görülmesiyle beraber ister istemez hizmetlerimizin yanında kovid 19 musibetiyle boğuşuyoruz. Ama biz bugüne kadar Zonguldak Belediyesi ve belediye başkanı olarak hiçbir zaman mazeret üretmedik. Pandemiyle ilgili geciktik gibi bir şey demedik dememeye de gayret gösteriyoruz. Çünkü vatandaşlarımız hizmet bekliyor. 2020 yılında Zonguldak’ı şantiyeye çevireceğimizi söylemiştim Allah razı olsun mesai arkadaşlarımızdan, mahalle sakinlerimizden, Zonguldak’ımız ve herkesten elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. 2021 yılına bu şantiyelere daha yenilerini ekledik daha da büyük şantiye alanı olacağız. 26 Şubat’ta ihale edilecek lavuar alanı bunların en önemlisi, en büyüğü. Bunun dışında belediyemizin 3 büyük projesi var. Bu projelerimizi de zamanı gelince müjdeleyeceğiz.

HÜKÜMETİMİZİN GÜCÜNÜ ZONGULDAK’IMIZA AKTARIYORUZ

Çalışma anlamında 2020 yılından daha yoğun bir yıl bekliyoruz. Taraflı tarafsız biz bütün vatandaşlarımızdan pozitif dönüşler alıyoruz. Zonguldak’ın daha önce böyle çalışmalara şahit olmadığını, belli yaşın üstündeki insanların uzun yıllardan beri bu tip bir çalışma görmediğini taraflı tarafsız siyasi parti ayrımı gözetmeksizin herkes dile getiriyor. Buda bizi hem mutlu ediyor hem de motive ediyor. Mesai arkadaşlarımız, daire müdürlerimiz, başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz hep beraber bu motivasyonla daha çok şey üretmeye çalışıyoruz. Burada en çok teşekkür etmemiz gereken kişi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Allah ondan bin kere razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın sayesinde, onun talimatlarıyla hükümetimizin gücünü Zonguldak’ımıza aktarıyoruz.

ZONGULDAK’IMIZ ADINA İSTİYORUZ

Her zamanki gibi Zonguldak’ta çatlak ses çok çıkar. TOKİ yapıyor, DSİ yapıyor gibi dedikodular bana da geliyor. Bunlar benim hoşuma gidiyor, sıkıntıya sokmuyor. Hükümetimizin desteğiyle biz sadece ısrarcı oluyoruz, takipçi oluyoruz, Zonguldak’ımız adına istiyoruz. O vatandaşlarımıza şunu hatırlatmak isterim; Zonguldak Belediyemizin bütçesiyle bizim dere ıslahı, sahil projesi, lavuar alanı projesi gibi projeleri yapma şansımız olmadığını onlarda adları gibi biliyorlar ama bu siyasetin doğası ‘çamur at izi kalsın’ diyorlar.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi