Zonguldaklı sanatçı Aysel Işık, ikinci albümü ile geliyor. Söz müzik kendisine ait güzel bir çalışma klip ile 20 Nisan’da tüm dijital platformlarda yayında olacak.

Zonguldaklı sanatçı Aysel Işık ilk eserim ‘Seni Seviyorum Adam’ derken, ikinci eseri de ‘Bu şehir beni boğuyor’ yakında sahnelerde kendini gösterecek.

Zonguldaklı sanatçı Aysel Işık yaptığı açıklamada, “Unut diyemedim, Canım seni istiyor. İsyanım var benim. Seni seviyorum adam. Sen beni sevmedin. Bu şehir beni boğuyor. İki günlük sevdalara inat. Neyleyim. Can veriyorum Hoşça kal gibi eserlerim.  Bu başarıyı duruşu yüreği sağlam güzel insan

Son ışık müzik yapım prodüksiyon şirketi sahibi Engin Işık, köklü bir firma olup sanatçısına gerçekten değer veren sahip çıkan bir firma duruşu ve karakteri olarak sevilen bir müzik yapım şirketi. Verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” diyerek şöyle dedi:

“Ben bu yola kalbimdeki müzik aşkı ile girdim. Rabbim inşallah daha nice eserlere şarkılara nasip etsin diyorum. Başarı inanç işi bir insanın aklı ile değil kalbi ile yol alabileceğine inanıyorum. Ve insanoğlu kalbinin ekmeğini yer” (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi