Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, yeni yıla girilecek son saatlerde uygulama noktalarını ziyaret ederek denetimlere katıldı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz beraberinde İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç ile birlikte bölge trafik noktasında asayiş uygulamasına katıldı.

Vali Tutulmaz yönetiminde protokol üyeleri araçları tek tek durdurarak sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.

Uygulamanın ardından konuşan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, “2021 yılı geçen yıldan kaynaklanan pandeminin gölgesinden geçti. Ülkemiz dünyada değişik sıkıntılarla gündeme geldi. Ümidimiz, temennimiz 2022 yılının daha iyi geçmesi. İnşallah hep beraber sağlıkla, huzurla 2022 yılını karşılarız. Bugün insanlarımız eğlenecek. Bizde kamu olarak kolluk güçlerimiz başta olmak üzere sağlık zabıta her alanda kamu kolaylaştırmak üzere gecede çalışacağız. Her türlü tedbir alındı. Kolluk kuvvetlerimiz, emniyet, jandarma, sahil güvenlik olarak 194 ayrı ekip 1387 kişiyle sabaha kadar görevde olacağız” dedi.

Vali Tutulmaz ve beraberindeki heyet asayiş uygulamasının ardından 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmet Binasını ziyaret ederek 112 görevlilerinden bilgi aldı.

Ziyaretler Kozlu İlçe Jandarma Komutanlığı, Zonguldak-Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi ile Emniyet Taksi Durağı ziyaretleriyle devam etti. Haber: Şaban YILMAZ

Editör: Haber Merkezi