Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve beraberindeki heyet; 01.10.2022 cumartesi günü yapılan oda organ seçimlerinden galip çıkarak, yeniden oluşan Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası  yeni dönem Yönetim ve Meclisinden oluşan,  Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız Meclis Başkan yardımcısı Zeynep Güven, Meclis Katibi Okan Duru, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Özkan, Serdar Bakkaloğlu, Mete Yazıcı, Cem Gül, Meclis Üyeleri Şemsi Durdu, Cenk Koşun, Hüseyin Tatlıbaş, Meslek Komite Üyeleri Taha Kuyumcuoğlu ve Cevdet Demircan tarafından karşılandı.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; Bugüne kadar birlikte görev yaptığımız süreç içerisinde Zonguldak ve ilçelerimizin gelişmesi, yeni yatırımların hayata geçirilmesi noktasında birçok projede ortak hareket ettik. Bu sayede Kdz. Ereğli’de önemli işlere imza atıldı. Halen takibini yaptığımız, üzerinde durduğumuz birçok proje var. Bu projelerin hayata geçirilmesi noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Zonguldak İli  Ticaret ve Sanayi Odaları olarak, birlikte hareket edecek, akla akıl katma yöntemi ile çalışmalarımızı yapacak ve Güç birliği yaparak projelerimizi hayata geçireceğiz. Yeni dönemde Sayın Keleş 'e ve ekibine görevinde başarılar diliyorum” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş; “Beraber çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Yakaladığımız uyum ve sinerji ile bundan sonra ki süreçte de devam eden projelerin tamamlanması noktasında yine beraber hareket edeceğiz. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Demir ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız Demir ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum “ dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi