Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası pandemi koşullarını da dikkate alarak, üyelerinin talepleri doğrultusunda WEB sitesini yeniledi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, yaptığı açıklamada, “Pandemi süreci online hizmete erişimi zorunlu hale getirdi. Bir kısım hizmetlerimizi web ortamında online olarak 24 saat erişime açmıştık. Pandemi sürecinde, online erişime açmış olduğumuz hizmetlerimizin sayısını arttırdığımız gibi kullanıcı dostu yeniliklerle yararlanmayı daha da kolaylaştırdık.

Talepleri doğrultusunda Ticaret Bakanlığımız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin çalışmaları neticesinde yapılan yasal düzenlemelerle bir çok hizmetin online verilmesinin önü açıldı. Bizde yapılan düzenlemelerin imkan verdiği ölçüde hizmetlerimizi online ortama taşıdık.

Web sitemizde; Ticaret Bakanlığımızın, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin, İhracatçı Birliklerimizin teşvik ve desteklerine, eğitimlerine yer verdik. Web sitemizi Türkçe ile birlikte İngilizce, Rusça ve Ukraynaca olarak dört dilde takip etmek mümkün hale geldi.

Ticari sicil, oda sicil hizmetlerimizin önemli bir kısmına üyelerimiz 7 gün / 24 saat ulaşabiliyor. Belgelerini odamız hizmet binasına gelmeden hafta sonları ve mesai saatleri dışı da dâhil olmak üzere günün herhangi bir zamanın da ulaşabiliyor, e-imzalı çıktısını alabiliyor.

Odamız tarafından yürütülen projelere ve projelerin fizibilitelerine üyelerimiz doğrudan erişebiliyor. Önerilerde bulunabiliyor. Beklentilerini online anket ve öneri bildirim sistemi ile bize iletebiliyor. Üyelik bilgilerini online olarak güncelleyebiliyor.

Böylece 7 gün, 24 saat, 365 gün üyelerimizle irtibat halinde olacağız. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Üyelerimizin taleplerini ilgili kurumlar nezdinde takip edeceğiz. Üyelerimizin bizleri, yakından takip etmelerini, öneri ve beklentilerini online olarak bizlere iletmelerini bekliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi