Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve beraberindeki heyet; 01.10.2022 cumartesi günü yapılan oda organ seçimleri sonrası, yeniden oluşan Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası yeni dönem Yönetim ve Meclis üyeleri; Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhat Dereli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Özkütük, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Cevat Tan ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Saraç tarafından karşılandı.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “Bugüne kadar birlikte görev yaptığımız süreç içerisinde Zonguldak ve ilçelerimizin gelişmesi, yeni yatırımların hayata geçirilmesi noktasında birçok projede ortak hareket ettik. Bundan sonrada Zonguldak İli Ticaret ve Sanayi Odaları olarak, birlikte hareket edecek, akla akıl katma yöntemi ile çalışmalarımızı yapacak ve Güç birliği yaparak projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu bağlamda önümüzdeki hafta içi Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odaları olarak bir araya gelecek, Yeni dönemde yapacağımız çalışmalar ve projeler ile ilgili iş takvimimizi oluşturacağız. Yeni dönemde Sayın Kamitoğlu’na ve ekibine görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu;”Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Demir ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız Demir ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum. Bu dönemde de birlikte hareket ederek inşallah güzel işleri imza atacağız “dedi.(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi