Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliğine bağlı Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali  Kara yaptığı açıklamada, “2021 – 2022 yetki döneminde ilimizde genel yetki yeniden Sağlık-Sen’imizin (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) olmuştur. Sağlık-Sen’imizin üye sayısı 2877 olarak yetkiyle taçlanırken, ikinci sıradaki sendikanın üye sayısı 861’de, üçüncü sıradaki sendikanın üye sayısı ise 113’te kalmıştır” dedi.

Kara açıklamasında, “Üye sayıları baz alınarak yapılan yetkili sendika belirleme sürecinin sonucu olarak sendikamızın sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yüksek teveccühüyle yeni dönemde de sorumluluğa ve mücadeleye genel yetkili sendika olarak devam edeceği kesinlik kazanmıştır” diyerek, yetkili sendikanın belirlenmesinin ardından yaptığı durum değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Öncelikle bu yetki döneminde de Zonguldak Sağlık-Sen’imize yine ve yeniden Genel Yetkili Sendika olmayı nasip eden Rabbimize hamdolsun. Bize bu görevi ve sorumluğu layık gören sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanlığı olarak biz de bize duyulan bu güveni boşa çıkarmayacağımızı, önceki dönemlerde de olduğu gibi taahhüt ediyor, elimizden gelen tüm çabayı mesai mefhumu olmaksızın göstereceğimize söz veriyoruz.

Sağlık-Sen olarak biz kocaman, büyük bir aileyiz. Başkanından yönetimine, iş yeri temsilcilerinden komisyonlarına ve dahi tüm üyelerimizle birlikte koskocaman, güzel ve güçlü bir aileyiz. Bu aileyi temsil görevinin bir şükür sebebi iken aynı zamanda sorumluluk gerektiren bir durum olduğunu bilmekte ve bu anlayış içerisinde görevimizi ifa etmeye özen göstermekteyiz. Saygı ve sevgi eksenli bir hareket olarak mücadeleden asla vazgeçmeksizin, yeni dönemde de bu temsiliyeti layıkıyla yerine getireceğimizden sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın emin olmasını istiyorum.

Hiçbir zaman unutmayalım ki bizler ancak bir aradayken güçlü ve büyüğüz. Sağlık-Sen çatısı altında daha bir çok başarı ve kazanıma da bu birliktelik ile imza atacağız.Birlikte daha güçlüyüz. Hep birlikte kazanmaya devam edeceğiz. Saygı ve muhabbetlerimle” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi