Zonguldak Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezinin,ülkede yaşanan yangın felaketlerinden dolayı mağdur olan çocuklar ve hayvanlar için konser düzenliyor.

”Hep birlikte el ele” sloganıyla düzenlenecek olan programlar, 12 Ağustos Perşembe günü konser,13 Ağustos Cuma günü saat 20:30’da açık hava sineması, olarak Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Ayrıca giriş ücretinin alınmayacağı programda, vatandaşlara çocuklar için oyuncak, hayvanlar için ise kedi ve köpek maması getirmeleri gerektiği duyuruldu.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan sosyal paylaşım sitesinden konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen yangın felaketlerinden olumsuz olarak etkilenen çocuklarımız ile sessiz dostlarımız olan canlılarımıza destek olmak, umutların tükendiği noktada yitirilen umutları yeniden yeşertebilmek adına Zonguldak Belediye Başkanlığı ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak düzenleyeceğimiz hep birlikte el ele konserimize tüm halkımız davetlidir. Etkinlik girişi ise çocuklar için oyuncak, sessiz dostlarımız için ise mama ile olacaktır” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi