Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğünün Terakki Mahallesi Lise Sokakta kullanılmaz hale gelen lojmanı yıkıldı.

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğünün Terakki Mahallesi Lise Sokakta yıllardır kullanılmayan ve metruk halde olan bir adet müstakil lojmanı İl Sağlık Müdürlüğünün talebi doğrultusunda Zonguldak Belediyesi tarafından yıkıldı. Aynı bölgede olan ve atıl halde bulunan diğer iki müstakil lojmanın ise ne olacağı belli değil.

Mahalle sakinleri atıl durumdaki binanın yıkılmasına sevindiklerini ifade ederek şunları söylediler; “Mahallemizde ki Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğünün binası yıllardır kullanılmıyordu. Yıllardır boş olduğundan bazen hiç tanımadığımız kişiler gelerek burada takılıyorlardı, madde bağımlılarımı yoksa başka bir amaçla mı geliyorlardı bilemiyoruz ama bu durum bizleri çok rahatsız ediyordu. Bu binanın yıkılması mahalle sakinleri olarak bizleri çok mutlu etti. Ayrıca yine aynı yerde Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğünün boş ve kullanılmayacak durumda olan iki tane daha müstakil lojmanı var yetkililerden bu lojmanlarında yıkılmasını rica ediyoruz.”

Terakki Mahalle Muhtarı Ferit Arslantürk ise yaptığı açıklamada, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğünün yıllardır atıl durumda olan binasının yıkılmasını olumlu bulduklarını, aynı yerde bulunan ve kullanılmayan diğer iki binanın da yıkılmasını talep ettiklerini söyledi.

Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi