Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Zonguldak İl Müdürlüğü yeni hizmet binası 18 milyon 500 bin lira civarında maliyetle ihale edilerek yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Zonguldak İl Müdürü Erkin Avcı, “69 Ambarları mevkiinde il müdürlüğümüze ait 4 dönüm bir alanda yeni hizmet binamızın yapılması çalışması için müteahhitte yer teslimi yapılmış oldu. Yaklaşık 600 günlük teslim süresi olan 10 bin metrekarelik yarı akıllı denilen bir bina olacak” dedi.

Güzel bir binanın yapılabilmesi için tüm çabaları göstermeye çalışıyoruz diyen Sosyal Güvenlik Kurumu Zonguldak İl Müdürü Erkin Avcı, açıklamasına şöyle devam etti:

“Zonguldak Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü binası 1968 yılında yapılmış ve bugüne kadar hizmetini devam ettirmiş olan bir bina. Yaklaşık 5 yıldır bu binanın yenisinin yapılmasıyla ilgili çok ciddi çalışmalarımız devam etti. Nihayetinde müjdeli haberi almış olduk. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüzün yeni binasının olduğu 69 Ambarları mevkiinde il müdürlüğümüze ait 4 dönüm bir alanda yeni hizmet binamızın yapılması çalışması için müteahhitte yer teslimi yapılmış oldu. Yaklaşık 600 günlük teslim süresi olan 10 bin metrekarelik bir bina olacak. Eksi 2, zemin ve 4 kat üzerinden tasarlanmış bir bina. Modern yarı akıllı dediğimiz bir sistemde bir bina yapılacak. İnşallah hizmetlerimizin daha kaliteli devam edebileceği güzel bir hizmet binasına Sosyal Güvenlik ailesi olarak biz kazanmış olacağız. Sigortalılarımız ve hak sahiplerimiz, şehrimizde güzel görünümü olan, içinde hizmetini daha kaliteli alabileceği bir binaya ulaşmış olacaklar. 600 gün dediğimiz teslim süresi ile birlikte firma ön çalışmalarına başladı. Sürekli takipte olacağız, kontrollerimiz sürekli alanı takip ediyorlar. Güzel bir binanın yapılabilmesi için tüm çabaları göstermeye çalışıyoruz. Bina 18 milyon 500 bin lira civarında maliyetle ihale edilmiş oldu.” Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi