21 Haziran Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşu günü ile Uzun Mehmet’i anma töreni yapılacak.

Alınan bilgiye göre, 21 Haziran Pazartesi günü saat 09.30 da Zonguldak Valilik önünde düzenlenecek olan törende Belediye Başkanlığının çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okunarak, şanlı bayrağımız iki öğrenci tarafından göndere çekilecek.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenecek bir öğrenci tarafından günün anlam ve önemine uygun bir şiir okumasının ardından bayrak ve bando gösterisi yapılacak.

UZUN MEHMET ANILACAK

Zonguldak Valiliği önündeki törenin ardından Kozlu sahil yolundaki Uzunmehmet Anıtı önünde anma töreni düzenlenecek.

TTK Genel Müdürlüğü, Amelebirliği Başkanlığı, GMİS Genel Başkanlığı ve Maden Mühendisleri Odası başkanlığının çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı eşliğinde madenci kıyafetli TTK işçisi tarafından bayrağımız göndere çekilecek.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen bir öğrenci tarafından şiir okunmasının ardından TTK Genel Müdürlüğü, GMİS Genel Başkanlığı ve Maden Mühendisleri Odası Şube Başkanlığı tarafından günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yapılacak. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi