Türk Kızılay Zonguldak Şubesi Genç Kızılay gönülleri sokağa çıkma kısıtlamasında 2 bin adet simit dağıttı, sokak hayvanları için 20 noktaya su ve mama kapları bıraktı.

12 Aralık Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlamasında Türk Kızılay Zonguldak Şubesi Genç Kızılay gönüllüleri ile birlikte genel merkez teşkilatlandırma birim Başkan yardımcısı Talha Özer’in de katılımıyla Mithat Paşa Mahallesi bölgesinde 2 bin adet simit dağıtımı yaptı.

Etkinlik esnasında Genç Kızılay Zonguldak etkinlik organizasyon birim başkanı Çağla Arslan konuşmasında “Türk Kızılay şubesi 100 gönüllümüz ile birlikte sahadaydık. Sokağa çıkma sebebiyle evlerinden çıkamayan vatandaşlarımıza simit dağıtımında bulunduk” dedi.

Genç Kızılay Genel Merkez Teşkilatlandırma birim başkan yardımcısı Talha Özer ise, “ Kültürümüzün mirasçıları, insanlığın iyilik elçisi Genç Kızılaycılar olarak sokağa çıkma yasağı kısıtlamasında sizler için sahadayız, iyiliği yayıyoruz ” dedi.

Genç Kızılay Zonguldak teşkilatı burada Fener bölgesine sokak hayvanları için su ve mama dağıtımı gerçekleştirmeye gitti. Bu alanda 20 noktaya su ve mama kapları bırakılarak 50 kilo mama dağıtıldı.

Editör: Haber Merkezi