Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak’a geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Haziran 2021 Cuma günü (bugün)  geleceği Zonguldak’ta ilk olarak yaklaşık 1.5 yıl önce yapımına başlanan ve tamamlanan adını kendisinin koyduğu Uzun Mehmet Camiinin açılışına yaparak, Cuma namazını kılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından helikopter ile Çaycuma İlçesine bağlı Filyos beldesindeki Filyos Projesinin  son durumu hakkında incelemelerde bulunduktan sonra çarpıcı açıklamalarda bulunacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos Projesini inceleyip açıklama yapmasının ardından merkeze bağlı Elvanpazarcık Beldesine bağlı Hayat Mahallesi Baruthane sokakta bulunan MFA Maske fabrikasının açılışına katılmasının ardından ilimizden ayrılacak.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programının net olarak belirlenmediği öğrenilirken, Zonguldak Valiliği ile Zonguldak Belediye Başkanlığını da ziyaret etmesi bekleniyor. (Haber Merkezi)


 

Editör: Haber Merkezi