Zonguldak Belediyesi ile Bülent Ecevit Üniversitesi arasında 15 Temmuz Şehitler Kampüsü içinde yer alan Uzun Mehmet Anıtı ve çevresindeki rekreasyon alanlarının şehre kazandırılması için protokol imza altına alındı.

Zonguldak Belediye Başkanlığı makamında imzalanan protokol törenine, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan protokol imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, “15 Temmuz Şehitler Kampüsü içinde yer alan Uzun Mehmet Anıtı ve çevresindeki rekreasyon alanlarını şehrimize kazandırıyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Bugün itibarıyla imza altına aldığımız protokol ile hemşehrilerimizin hatıralarında önemli bir yer tutan ve halkımızın kullanımına açılması için yoğun taleplerin olduğu 15 Temmuz Kampüsü-Uzun Mehmet Anıtı bölgesini yeniden kıymetli hemşehrilerimize hizmet verecek bir alan haline dönüştüreceğiz.

Kıymetli Rektör hocamız İsmail Hakkı Özölçer ve heyeti ile Zonguldak Belediyesi ekibimize bu konudaki duyarlılık ve çalışmaları için şükranlarımı sunuyor, protokolümüzün Zonguldak'ımıza hayırlı olmasını  temenni ediyorum”

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer de imzalanan protokolün hayırlı uğurlu olmasını diledi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi