Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, 2021 yılının başta Zonguldak halkı olmak üzere, tüm insanlığa; sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni ederek, yapmış olduğu kutlama mesajında şu görüşlerine yer verdi:

‘Değerli Hemşehrilerim, bir yılı daha acısıyla, tatlısıyla geride bırakarak yeni bir yıla girmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2020 yılı tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altında alan koronavirüs pandemisi mücadelesi ile geçti. Bu mücadelemiz halıhazırda aynı kararlılık ile devam etmektedir. İnşallah 2021 yılı itibarıyla bu musibetten kurtulmayı temenni ediyor, yeni yılda da ülke olarak, milletçe birbirimize kenetlenerek, yolumuza var gücümüz ile emin adımlarla devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum.

Kıymetli Hemşehrilerim,

Zonguldak Belediyesi olarak 2020 yılını yoğun bir şekilde hemşehrilerimize hizmet etmenin onurunu yaşayarak geçirdik. Yeni projelerimiz ve hedeflerimiz katlanarak devam edecek ve şehrimizi daha yaşanılabilir bir kent haline getirme hedefimiz kararlılıkla sürecektir. Halkımızın bize verdiği bu onurlu görevi devir aldığımız günden bu yana Zonguldak halkı için gece gündüz mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Umutlarımız, hedeflerimiz ile birlikte yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına, azim ve kararlılığımız devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2021 yılının başta sağlık olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz eder, yeni yılın huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi